Indsamling Damecykel Norden Fremragende

Indsamling Damecykel Norden Fremragende. Her møder moderne nostalgi klassisk design, og omverdenen møder et pusterum. Agnes og ellen norden cykel … Her møder moderne nostalgi …

579 00

Bedst 579 00

Damecykel i flot, klassisk design med 7 gear og fodbremse. Et eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender oplevelsen. Et eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender oplevelsen. Her møder moderne nostalgi … De flotte og moderne norden cykler er dansk designer cykler, der forener forener fortidens klassiske designs og materialer med nutidens former og farver.

Her møder moderne nostalgi …

Norden til hende er så enkel i sit design, at den står i kontrast til storbyens virvar og puls. Norden cykler er moderne retro i høj kvalitet. Et eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender oplevelsen. Damecykel i flot, klassisk design med 7 gear og fodbremse. De flotte og moderne norden cykler er dansk designer cykler, der forener forener fortidens klassiske designs og materialer med nutidens former og farver. Norden retrocykler er så enkel i sit design, at den står i kontrast til storbyens virvar og puls. Her møder moderne nostalgi klassisk design, og omverdenen møder et pusterum.

579 00

Norden til hende er så enkel i sit design, at den står i kontrast til storbyens virvar og puls. Se alle de lækre retrocykler.